Europa

Pakti, BE drejt ushtrisë së përbashkët

Franca dhe Gjermania finalizuan me sukses ambicien 70-vjeçare për një mbrojtje ushtarake të përbashkët europiane. Bashkë me 21 vende të tjera të Bashkimit Europian ato...

Të fundit

- ISLAMSHOP.CH -spot_img