Dashuria ndaj prindërve

Mos i humb

Autori: Abdul Malik Muxhahid

Përktheu: Driton Maxhuni

Shtëpia botuese: Fjala e Bukur

Numri i faqeve: 271

Libri ‘Dashuria ndaj Prindërve’ është një përmbledhje e mrekullueshme e tregimeve nga jetët e njerëzve të zakonshëm për trajtimin e prindërve me nder dhe respekt. Ai gjithashtu përmban udhëzime të dejatuara nga Kur’ani fisnik dhe nga Suneti i të Dërguarit të Allahut alejhi selam për detyrat dhe obigimet ndaj atyre që kanë sakrifikuar aq shumë per të na rritur dhe edukuar.

Përveç kësaj, libri përmban paralajmrime të qarta të ndëshkimit të Allahut të Plotëfuqishëm per ata që nuk i respektojnë dhe abuzojnë prindërit, një ndëshkim që i pret në këtë botë dhe në botën tjetër.

‘Dashuria ndaj Prindërve’ është një libër i domosdoshem për ata që dëshirojnë të dinë udhëzimet hyjnore për trajtimin e mire të prindërve, gjyshërve, te afërmve dhe të moshuarve.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit