Haxhillëku

Mos i humb

 

Autor: Abdullah ibën Abdurahman el-Xhibrin

Përktheu: Muharem Ismaili

Shtëpia Botuese: NuN

Broshurë e shkurtër për çeshtjet e haxhit dhe fotografimet e vendeve që duhen  vizituar dhe veprat që duhen ushtruar për atë të cilin hyn në ihram.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

 

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit