Kjo fole është më e çuditshmja që keni parë ndonjëherë

Mos i humb

Një fole gjigande grerëzash është gjetur në një fshat në Turqi. Pronari Adem Kurkut zbuloi folenë 85 cm të gjatë në çatinë e shtëpisë së tij. “Kur e pashë për herë të parë, nuk e kuptova se çfarë ishte. Ka një strukturë shumë të çuditshme”, tha ai.

Foleja e bërë nga bletët nën dru në papafingon e shtëpisë u bë qendra e vëmendjes së vendasve. Kurkut tha se kishte mësuar se ekzistonte një muze për fole të tilla gjigante të bletëve të egra dhe se atë që gjeti në banesën e tij mund ta merrnin autoritetet për ta ekspozuar pa humbur karakteristikat e saj.

“Kisha vënë re bletëzat gjigante që hynë në shtëpinë time më parë. Unë mendova se ata mund të kishin një fole dhe e gjeta atë rastësisht kur arrita në çati. Nuk e kuptova se çfarë ndodhi kur pashë për herë të parë këtë fole. Ajo ka një strukturë shumë të çuditshme. Si rezultat i hulumtimit tim zbulova se ishte një fole gjigande blete.” shtoi më tej Kurkut.

Evin içindeki dev yaban arısı yuvası görenleri şaşırtıyor
- ISLAMSHOP.CH -
- ISLAMSHOP.CH -

Të fundit