Kompleti i veprave Jeta fisnike e të Dërguarit 2 vëllime

Mos i humb

Autori: Dr. Ali Muhammed Sallabi

Shtëpia botuese: Fjala e Bukur

Libri ‘Jeta fisnike e të Dërguarit’ është një biografi e më të dashurit tonë,vulës së Pejgamberëve,të dërguarit Muhamed Alejhi Selam.Në libër janë shënuar ngjarjet që para lindjes së të dërguarit e deri në ditën kur ai ka vdekur.

Libri që keni në dorë përveçse shpalos ngjarjet nga jeta e të dërguarit, i ofron lexuesit diçka më shumë.Autori i librit ka nxjerrë urtësitë dhe mësimet që duhet të marrim nga ato ngjarje dhe na tregon se si mundemi të përfitojmë prej tyre në kohën në të cilën jetojmë.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit