Kur Balli Prek Tokën – Lexo Çfarë Mrekullie Është Sexhdeja…

Mos i humb

 

 

Kur balli prek tokën – Lexo çfarë mrekullie është Sexhdeja…

Trupi yne mer nje numer te madh valesh elektromagnetike.Keto vale i marrim permes pajisjeve qe perdorim cdo dite,si televizori,celulari,si dhe permes dritave te shumta,qe nuk mund te fiken per arsye te caktuara.Te gjitha keto vale ne i marrim pa e kuptur.Kjo na ben me dhembje koke dhe te dobet.Po cila eshte zgjidhja per te gjitha keto ?…

Nje shkencetar nga Evropa,beri nje kerkim dhe arriti ne perfundimin se vendosja e ballit ne toke me shume se nje here ne dite shkarkon ngarkesen e demshme eletromagnetike.Interesant eshte fakti se menyra me e mire eshte te vendoset balli ne toke dhe ne drejtim nga qendra e tokes.Shkencerisht eshte vertetuar se qendra e tokes eshte qyteti i Mekes,

saktesisht Qabeja e Shenjte.Keshtu qe,perulja(sexhdja) ne lutjet tona eshte menyra me e mire per te shkarkuar ngarkesen eletromagnetike nga trupi yne,megjithese kjo nuk eshte qellimi i sexhdes,por vetem nje nga dobite e shumta te saj,pasi qellimi i vertete eshte nenshtrimi dhe afrimi me te Gjithefuqishmin.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit