KUR UMETI (MUSLIMAN) FILLON T’I PUNOJË PESË GJËRA DO TA MERITOJË SHKATËRRIMIN!

Mos i humb

 

Enesi (r.a.) transmeton se Pejgamberi (savs) ka thënë:

“Kur umeti fillon t’i punojë pesë gjëra, do ta meritojë shkatërrimin:

(1) – kur në mesin e tyre përhapet mallkimi,

(2) – kur të fillojnë të pinë alkool,

(3) – kur të veshin mëndafsh,

(4) – kur të fillojnë t’i dëgjojnë këngëtaret,

(5) – kur burrat kënaqet me burra, ndërsa gratë me gra.

(EI-Bejheki, Et-Taberani dhe Ebu Nuajm)

Përshtati: Miftar Ajdini/News Magazine/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit