Shërbëtori i dy xhamive të shenjta mbërrin në Mekë për të qëndruar dhjetë ditët e fundit të Ramazanit në afërsi të Xhamisë së Madhe!

Mos i humb

 

 

Shërbëtori i dy xhamive të shenjta Mbreti Selman bin Abdulaziz Al Saud mbërriti në Mekke këtë mbrëmje për të qëndruar dhjetë ditët e fundit të muajit të bekuar të Ramazanit në afërsi të Xhamisë së Madhe të Shenjtë.

Në pallatin Al-Safa në Mekë, shërbëtori i dy xhamive të shenjta u prit nga princi Fejzal bin Turki bin Abdullah; Princi Halid Al-Fejzal bin Abdulaziz, Këshilltar i Shërbëtorit të Dy Xhamive të Shenjta dhe Guvernator i Rajonit të Mekës; Princi Abdullah bin Bandar bin Abdulaziz, Zëvendësguvernator i Rajonit të Mekës dhe Princi Faisal bin Mohammed bin Saad, Ndihmës Nënsekretar i Rajonit të Mekës për të Drejtat.
Kujdestari i dy xhamive të shenjta u prit gjithashtu nga një numër i lartë i Ulemave, zyrtarë të lartë civilë dhe ushtarakë.
Kujdestari i dy xhamive të shenjta u shoqërua nga princi Mansour bin Saud bin Abdulaziz; Princi Talal bin Saud bin Abdulaziz; Princi Abdulaziz bin Sattam bin Abdulaziz, Këshilltar i Kujdestarit të Dy Xhamive të Shenjta; Princi Mohammed bin Abdurrahman bin Abdulaziz, Zëvendës Guvernator i Rajonit të Rijadit; Princi Abdullah bin Khalid bin Sulltan bin Abdulaziz, Këshilltar në Gjykatën Mbretërore dhe një numër zyrtarësh të lartë.

Të gjithë pjesëmarrësit bën Iftar me shërbëtorin e dy xhamive të shenjta./Riyadh Daily/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit