Përmes një mesazhi në ‘Facebook’, Meta pohon se në këtë rrugë kalojnë çdo ditë mijëra turistë.

“Këtej nuk ka mundësi për resorte për pastrimin e parave të Edi Ramës dhe bandës së tij.”, shkruan Meta.

REAGIMI I METËS
Si mund të lihet në këtë gjendje skandaloze rruga e Komanit ku kalojnë me mijëra turistë çdo ditë për të shijuar bukuritë e Veriut të Shqipërisë?
E ka një arsye.
Këtej nuk ka mundësi për resorte për pastrimin e parave të Edi Ramës dhe bandës së tij.