Meta: Përshëndes vendimin që rikthen vulën te demokratët dhe demokratet dhe e heq nga kthetrat kriminale të Ramës.
Ka kaluar një kohë e gjatë nga vendimi legjitim i gjyqtarit i cili mori pikërisht këtë vendim në përputhej me ligjin. Ka qenë një odise e tërë tjetërsimi e manipulimi,. Kapje në të gjithë nivelet e drejtësisë. U demonstruar për të shkatërruar pluralizmin dhe PD si forca e parë që solli pluralizmin.