Një

Mos i humb

Autori: Fatmir Muja
Boton: Frymëzimi 
Një libër me poezi ku trajtohen një sërë temash të caktuara në dobi të shoqërisë .
Poezia e Fatmir Mujës është e shkruar me mendjeprehtësi dhe ndjeshmëri ,sepse ai lëviz në kufijtë e brishtë të talentit.
Ai depërton në poezi ashtu sikur e përjeton realitetin ,me syrin dhe dëgjimin e brendshëm dhe jo 
me instrumente të jashtme të përdorura nga të tjerët.

Përmbajtja: 
Një 
Dy 
DINI E IMANI 
Diell e shi
Pushteti i dashurisë
Më vjen keq
Një kujtim 
Varri i kujtimeve 
Shah 
Thirrje 
Dy shqiptarë 
Fshehtësi
Frymë
Sofra e jetës etj..
MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

 

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit