‘’Nuk kemi biseduar ende’’, Mustafa do zgjidhje për Presidentin e Kosovës: Mblidhemi në dhjetor, mos shkojmë në zgjedhje

Mos i humb

  • Kryetari i LDK, Isa Mustafa ka folur për çështjen e hapur tashmë për Presidentin e Kosovës dhe një zgjidhje mes partish.

Mustafa kërkon që Kosova mos shkojë në zgjedhje, por të ketë një zgjidhje sa më shpejt për çështjen e Presidentit.

Ai konfirmon se ende nuk është biseduar për çështjen e Presidentit, por thekson se në dhjetor do të ketë një mbledhje të kryesisë për të biseduar.

“Nuk kemi biseduar për presidentin akoma. Por sipas nesh çështja e presidentit duhet të zgjidhet sa më shpejt, jo të shkojmë në zgjedhje. Në fillim të dhjetorit do të mblidhemi me kryesinë për të biseduar për presidentin”, ka thënë Mustafa.

- ISLAMSHOP.CH -
- ISLAMSHOP.CH -

Të fundit