Pas kërkesës për dorëheqje të gjyqtarëve, Gjykata e Lartë gjobit Dritan Dajtin

Mos i humb

Dritan Dajti ka dorëzuar disa kërkesa për dorëheqjen e gjyqtarëve.

Një ndër to ishte edhe largimi nga trupa gjyqësore e Sandër Simonit.

Gjykata e ka refuzuar dhe e ka gjobitur Dajtin për kërkesë të padrejtë

Sot në Gjykatën e Lartë kishte dy seanca, njëra për njoftimin e trupës gjyqësore që do shqyrton gjyqin në themel dhe tjetra që shqyrtoi kërkesën për largimin e gjyqtarit.

Për këtë kërkesë u vendos që Dajti të gjobitet me dhjetë mijë lekë të reja.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit