Qeni gjen monedhën e rrallë të shekullit të 18-të

Mos i humb

Një monedhë e rrallë e shekullit të 18-të u zbulua nga një burrë që po shëtiste jashtë qenit të djalit të tij, të quajtur Lucky.

Norman Atkinson, 66 vjeç, u ndesh me monedhën George lV 1775 në South Downs, Angli.

Nëse monedha 250 vjeçare të ishte në gjendje të mirë, ai mund ta shiste për rreth 300 paund, thotë ai.

Por duke pasur parasysh konsumimin, Atkinson ka vendosur ta mbajë atë në mes të gjërave të tjera që Lucky ka zbuluar gjatë viteve.

Norman Atkinson, 66 vjeç, dhe qeni i djalit të tij Lucky i cili ngeci në gjysmën e peni George lV 1775 ndërsa ishte në një shteg publik në Highdown Hill në South Downs. Shih historinë SWNS SWNNcoin. Një monedhë e rrallë e Shekullit të 18-të u zbulua nga një burrë ndërsa ishte duke shëtitur qenin e djalit të tij ... i quajtur Lucky. Norman Atkinson, 66 vjeç, ngeci në gjysmën e garnizonit George lV 1775 ndërsa ishte në një shteg publik në Highdown Hill në South Downs. Kopshtari, nga Littlehampton, West Sussex, vazhdoi në eBay për të parë sa vlente pasi i dha një pastrim të mirë kur u kthye në shtëpi. Sikur monedha 250-vjeçare të ishte në gjendje më të mirë, ai mund ta shiste atë për rreth 300?

‘Unë po ecja nëpër parkun publik ku ndodhen dhe Lucky filloi të gërmonte rreth tokës kur e zbuloi atë.”, thotë ai.

Monedha u pre në të njëjtin vit kur trupat britanike sulmuan Minutemen, e cila shënoi fillimin e Luftës Amerikane për Pavarësi.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit