Shërimi nga Sihri,Exhinët dhe syri i keq

Mos i humb

Autorë: Mexhit Matar, Abdulvahid Bali, Ebu-L-Munzir Halu Ibn Ibrahim Amin, Abdullah Ibn Muhammed Es-Sedhan, Rida Esh-Sherkavi

Në Kur’an është shërimi i plotë nga të gjitha llojet e sëmundjeve shpirtërore dhe fizike.

Ai është ilaç në dynjallëk dhe ahiret.

Kur’ani ofron metoda të shumta të shërimit të sëmundjeve shpirtërore,ndërsa metoda më e rëndësishme është vendosja e baraspeshës apo ndryshimit në personalitetin dhe sjelljet e njerëzve.

Ky libër hyjnor,duke shpallur mësimet dhe urdhërat,e udhëzon njeriun në vendosjen e baraspeshës së personalitetit.

Sipas fjalëve të Muhammedit a.s., shëndeti është mirësi,që paraqet mirësinë e vërtetë në jetën e njeriut për nevojat fizike dhe shpirtërore.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit