ShSKUK: Të spitalizuar 43 pacientë të konfirmuar me Covid-19

Mos i humb

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë janë 43 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 28 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 35 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është I shtrirë një pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 13 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid
Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë
Spitali i Pejës, 8 pacientë
Spitali i Prizrenit,6 pacientë ‘
Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë
Spitali i Ferizajt, 5 pacientë

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit