“Kjo që treguat këtu është një skandal.

Ky nuk është parlament, por një shtojcë e Republikës Kryeministrore.

Çdo deputet apo deputete ka të drejtë të flasë.

Do të doja ti tërhiqja vëmendjen Nikollës, kryetarëve të komisioneve parlamentare që është e patolerueshme që jemi në fund të muajit prill dhe duhet të kishte përfunduar raportimi i institucioneve të pavarura kushtetuese, në tre mujorin e parë.

Çfarë ndodh këtu?

Këtu nuk është çmendur njëri, jemi çmendur të gjithë.

Ajo që ndodhi javën e kaluar që rrëzuat vendimin e Kushtetueses…