- Advertisement -spot_img

TAG

Levizja Vetevendosje

Beni Kizolli nga Kurilla: Do të ndryshojmë shtetin që na ka vjedhur

Kurilla, ndryshimin e bërë në Prizren, me 6 tetor do ta bartë edhe në nivel të #Kosovës. Përpjekja jonë nuk është për pushtet, sot forcat i...

Spoti elektoral nga Prishtina, Sylejman Çerkez: Të votojmë për të ndryshuar të ardhmen tonë

Përpos me fytyrën tonë, këto 20 vite të fundët abuzohet dhe luhet edhe me besimin tonë. #ErdhiDita e ndryshimit!

Beni Kizolli, 6 tetori, dita që vendos për të ardhmen e Kosovës

Për ndryshimin! Ndryshimi është i nevojshëm sepse qytetarit do t’i kthehet shpresa, ndryshimi është i nevojshëm sepse do të ç’kapet shteti. Për SHTET e jo për...

Lëvizja për Drejtësi në listë zgjedhore me VV-në

Lëvizja për Drejtësi (LD) ka mbajtur konferencë për medie në lidhje me pjesëmarrjen në zgjedhjet e parakohshme. Kryetari i Lëvizjes për Drejtësi, Sylejman Çerkezi, ka...

Latest news

- Advertisement -spot_img