Beni Kizolli nga Kurilla: Do të ndryshojmë shtetin që na ka vjedhur

Mos i humb

Kurilla, ndryshimin e bërë në Prizren, me 6 tetor do ta bartë edhe në nivel të #Kosovës.

Përpjekja jonë nuk është për pushtet, sot forcat i kemi bashkuar për shtet, ndërsa në anën tjetër pushteti më shumë se kurrë ka nevojë për ne. Së bashku jemi pran fitores dhe ajo është fillimi i ndryshimit. Prandaj #ErdhiDita e Ndryshimit, Erdhi dita e #qeverisëKurti#Voto126 #SylejmanÇerkezi31 #BeniKizolli32

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit