- Advertisement -spot_img

TAG

Zgjedhjet e 6 tetorit

Beni Kizolli, 6 tetori, dita që vendos për të ardhmen e Kosovës

Për ndryshimin! Ndryshimi është i nevojshëm sepse qytetarit do t’i kthehet shpresa, ndryshimi është i nevojshëm sepse do të ç’kapet shteti. Për SHTET e jo për...

Gjakova mbështet ndryshimin, Sylejman Çerkezi dhe Beni Kizolli takojnë qytetarët

Lagje për lagje, derë për derë, mbështetja po na rritet çdo ditë e më shumë. ? Besimi i qytetarëve ndaj nesh fillimisht do të na nderoj...

Kandidatët Çerkezi dhe Kizolli marrin mbështetjen e Vitisë

Në takimin e mbajtur me banorë të Komunës së Vitisë kanë folur rreth problemeve dhe shqetësimeve të shoqërisë por edhe mënyrave të zgjidhjeve të...

Ja e veçanta e spotit të Sylejman Çerkezit nga Lidhja e Prizrenit!

“Fatkeqësisht vlerat kombëtare, kulturore, fetare, shpirtërore dhe politike këto 20 vite te fundit kanë ngelur vetëm si pjesë e museumeve ndërkohë që është detyrë...

Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë, KQZ nis sot punën, hidhet hapi I

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), sot do të mbajë mbledhje për përgatitjet e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare. Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, gjatë ditës...

Latest news

- Advertisement -spot_img