Vaj SinuDrain për sinus

Mos i humb

Një trajtim lehtësues me përzierjet e Eukalipt, Çajit dhe Vajrave të mentes, për të pastruar dhe lehtësuar presionin e sinusit dhe bllokimet e kongjestioneve.

Vaji i eukaliptit përmban një përbërje të quajtur cineole – një trajtim efektiv për të kulluar kongjestionin e sinusit duke lehtësuar dhimbjet e kokës, marrjen e hundëve dhe rrufën.
Vaji i Pemës së Çajit lufton bakteret dhe virusin, duke zvogëluar inflamacionin dhe ënjtjen.

Jo vetëm që qetëson efektin ftohës të Vajit të Mint, por ai gjithashtu përmban mentol që ndikon në receptorët mukozë në hundë duke ndihmuar në dekonspirimin e hundës dhe pastrimin e mukusit.

Përdorimi:

  • Vendosni një sasi të vogël rreth hundës, poshtë veshit dhe sipër vetullave, duke shmangur zonën e syve
  • Shtoni disa pika në ujë të nxehtë dhe thithni avujt e avullit te nxehtë

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit