Zelensky në Samitin për Ukrainën në Tiranë: Regjimi i Putinit duhet të humbasë

Mos i humb

Presidenti i Ukrainës Vlodymir Zelensky ka deklaruar në Samitin për Ukrainën në Tiranë, se regjimi i Putinit të humbasë.

Zelensky: Falenderoj Ramën për mbështetjen tuja personale dhe kombëtare.

Është hera e dytë që takohemi në një format të tillë, i pari në Athinë.

Vlerësoj mikpritjen dhe mundësinë për të diskutuar si mund të fuqizojmë të gjithë Europën.

Tani po përcaktohet rrugëtimi që do ndjekë Europa në brezat e ardhshëm.

Putini, gjithçka që ai bën është një përpjekje që diktatet e vjetra të vendosin se cfarë duhet të bëjnë kombet.

E rëndësishme për shtetet tona të lira që regjimi i Putinit të humbasë.
Vizioni ynë për Europën bazohet tek parimi i dinjitetit. Nuk duhet të ketë Europë me dinjitete të ndryshme në të.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit