Kanada, në autobusë shkruhet: Mbulesa është Respekt, Nder dhe Forcë!

Mos i humb

Kanada, në autobusë shkruhet: Mbulesa është Respekt, Nder dhe Forcë!

Kur Franca e lufton islamin me vela në të gjitha mënyrat, në Kanada një slogan është postuar në autobusin e tyre publik: “Mbulsea është respekt, nder dhe forcë! Mbulimi i kokës është një rit i iniciuar nga Maria (Merjemja a.s) Nënë e Jezusit (Isaut alejhi selam), e cila pasohet edhe sot nga gratë muslimane në mbarë botën.

/www.topactives.com/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit