Kandidati Beni Kizolli viziton fabrikën e prodhimit të kabllove elektrike “Proton Cable” në Prizren

Mos i humb

Vizitë në fabrikën e prodhimit të kabllove elektrike “Proton Cable” në Prizren

Dita për prodhuesit vendor që ta kenë mbrojtjen dhe kujdesin e shtetit tashmë erdhi.

Ne, nën qeverisjen Kurti do ta mbrojmë grantin e katër qeverisës për komunat në vlerë prej 600 milionë eurosh që të rrisim prodhimin vendor, të zëvendësojmë importin dhe të rrisim eksportin. Këto qeveritë që kemi pasur deri tani e kanë kursyer buxhetin për ekonomitë prodhuese dhe e kanë shpërdorur atë për lukse qeveritare, por erdhi dita që ta ndalim luksin të luftojmë korrupsionin dhe të rrisim buxhetin. #Erdhidita për zhvillim dhe përparim! #Voto126 #SylejmanÇerkezi31 #BeniKizolli32

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit