Australianët do të jenë në gjendje të shohin planetin më të madh nga afër në javët e ardhshme, nëse qielli do të jetë i pastër.

Mesnata do të jetë koha më e mirë për ta parë atë, por muzgu dhe agimi do të ofrojnë gjithashtu pamje më të mira se zakonisht.

Planeti është 591 milionë km larg Tokës dhe që nga tetori i vitit 1963, vëzhguesit e yjeve nuk kanë pasur një mundësi kaq të madhe për ta dalluar atë në qiellin e natës.