- Advertisement -spot_img

TAG

përpjekjet e Turqisë në luftën kundër DAESH-it

“PKK/YPG faktori më i rëndësishëm i ekzistencës së mbetjeve të DAESH në Siri”

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) njoftoi se shkaku i kompleksitetit në Eufratin Lindor në Siri dhe faktori më i rëndësishëm në ekzistencën ende të organizatës terroriste DAESH...

Anglia do të riatdhesojë jetimët e luftëtarëve të DAESH-it që kanë mbetur të bllokuar në Siri

Britania e Madhe ka vendosur të rikthejë në atdhe të miturit që kanë mbetur në bllokuar në Siri, për shkak të vdekjes së prindërve të tyre me...

Stoltenberg: Turqia është e rëndësishme për NATO-n

Komentin e Presidentit të Francës, Emmanuel Macron në formën “NATO-s i ka vdekur truri” Stoltenberg e vlerësoi me këto fjalë: “NATO ka një rëndësi jetike në...

Arrestohet në Londër anëtari i DASH-it i deportuar nga Turqia

Anëtari i organizatës terroriste DAESH me shtetësi britanike i deportuar nga Turqia është arrestuar në Londër, njoftoi televizioni anglez “SkyNews”. Policia angleze militantin 26-vjeçar të DAESH-it...

Latest news

- Advertisement -spot_img