Ballina Te ndryshme Emisioni “Mëngjesi në RtvIslam”

Emisioni “Mëngjesi në RtvIslam”

56
0

Emisioni “Mëngjesi me Rtvislam” është një nga emisionet Radio Televizionin Islam me qendër në Zvicër. Emisioni trajton tema dhe informacione të larmishme, fetare dhe sociale.

Temat trajtohen në aspekte dhe mënyra të ndryshme, të ftuar në studio dhe lidhje nëpërmjet Skype -it janë pjesë e çdo emisioni.

Na ndiqni çdo ditë nga e Hëna në të Shtunë Live në Rtvislam nga ora 07.00 – 09.00 nën drejtimin e moderatorit Kelment Baçi.

Ju Mirëpresim!


Emisioni Mengjesi ne Islam

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here