Opsioni i ri në Threads imiton X

Mos i humb

Threads ka integruar një opsion të ngjashëm me platformën X, sektorin Trending që u mundëson përdoruesve të mësojnë rreth temave më të diskutuara.

Risia u njoftua nga CEO i Instagram, Adam Mosseri.

“Sot po nxjerrim ‘trending now’ për përdoruesit  në SHBA, jam i lumtur të ofroj një rrugë të lehtë për të parë se për çfarë po flasin njerëzit në Threads. Mund ta gjeni në faqen e kërkimit dhe në seksionin For You, kështu që provojeni dhe na thoni mendimin tuaj”.

Kjo ndarje është shumë e ngjashme me Trends në X ku listohen temat më ‘të nxehta’ të momentit.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit