Tuesday, February 18, 2020
Home Authors Posts by rtvislam

rtvislam

49921 POSTS 0 COMMENTS

Si e redukton feja depresionin dhe si e shëron tërësisht atë?

Edhe pse nuk janë ndërtuar marrëdhënie të shëndosha mes fesë dhe psikologjisë përgjatë dy shekujve të fundit, studimet e fundit që janë bërë këto...

Për një fjalë rrokulliset 70 vjet në Xhehennem – Enis Rama

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2pmCC0lyNtA]

Ja se nga rrjedh “Et-tehijjatu…”, të cilin e këndojmë për çdo...

“Kur Pejgamberi i Allahut të Madhërishëm, Muhammedi s.a.v.s., në natën e Israsë dhe Mi’raxhit, u ngrit gjer në Sidretu’l- Munteha (në pikën kulminante ku...

Rumor Central: Improved defense a priority for Ryan Anderson?

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove...

Elate finds room and another gear in Beldame victory

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove...

Kyle Shanahan sticking with Brian Hoyer but he ‘needs to play...

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove...

British Masters bringing out Rory McIlroy’s enjoyable best

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove...

Search for the next Li Na: More difficult than you think

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove...

Valencia and Young now vital to Man United after years of...

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove...

The NFL’s biggest surprises through four weeks

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove...